Ara Dönemde Staj Yapmak İsteyen Öğrencilerin Dikkatine

Öğrencilerimiz ara dönemde, sadece bu dönem geçerli olmak üzere, aşağıdaki şartlar sağlanıyorsa staj yapılabilirler:

1. Öğrencinin tüm final sınav notları okunmalı ve sistemde açıklanmalıdır

2. Öğrenci, girdiği bütün sınavlardan başarıyla geçmeli ve bütünlemeye kalmamalıdır (tek dersten dahi bütünlemeye kalan öğrenciler ara dönemde staj yapamazlar)

3. İlk iki şart sağlanıyorsa öğrenci; bu dönem aldığı tüm derslerden geçtiğini gösteren not dökümünü danışmanına onaylatmalı ve bölüm sekreterliğine "bütünlemeye girmeyeceğinden dolayı ara dönemde staj yapmak istediğine dair bir dilekçe vermeli"dir. Dilekçe ekine danışmanına onaylattığı not dökümünü de eklemelidir.

4. Bahar döneminde ders alacak öğrenciler ara dönemde sadece 15 iş günü olan stajları yapabilirler.

** Öğrenciler derslerin başlama tarihine kadar staj yapabilirler. Ayrıntılar için staj yönetmeliğini okuyunuz.

** Sigorta ve İş güvenliği ile ilgili duyuru ve yönetmelikleri lütfen okuyunuz.

28 Aralık 2020, Pazartesi / 1289 defa okundu.