Lisans Öğrencilerimizin TÜBİTAK 2209-a Destekli Proje Başarısı

"Dr. Öğr. Üyesi Derya DELİKTAŞ danışmanlığında, bölümümüz son sınıf öğrencilerinden Nilay ÖZÇALIK, Melih Eren KUZU ve Yaren KISA'nın "1919B012005619" başvuru numaralı "Çok Amaçlı Optimal Sipariş Probleminin Çözümü için NSGA-II Yaklaşımı: Bir Market Uygulaması" başlıklı projeleri ve yine bölümümüz son sınıf öğrencilerinden Pınar Simay ERGÜN, Mustafa AKPINAR ve Ülkü YALÇIN'ın "1919B012004333" başvuru numaralı "Çok Ölçütlü Karar Verme Metotları ile Uygun Bulut Hizmet Sağlayıcısının Seçilmesi: Bulut Bilişime Geçişin Altyapı Maliyetleri Üzerine Etkisi" başlıklı projeleri, TÜBİTAK tarafından 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Desteği kapsamında desteklenmeye değer bulunmuştur. Öğretim üyemizi ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz..."

Son Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2021, Salı