Bahar Dönemi Ders Kayıtları Hk.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Bahar dönemi ders kayıtları ile ilgili aşağıdaki durumlara dikkat ediniz. 

** https://www.dpu.edu.tr/ adresindeki duyuruları takip ediniz.

Ders Programları

(1) Ders kaydı için bölüme gelmenize gerek yoktur.

(2) Seçmeli Dersler hakkında

Seçmeli dersler sınırlı kontenjana sahip derslerdir. Kontenjanı dolu olan dersi seçemezsiniz. Bu nedenle istediğiniz ders yürütücüsünün dersini kayıt günlerinin ilk günlerinde seçmeniz önerilir. İlave kontenjanın açılması tüm derslerin kontenjanlarının dolmasına bağlı olduğu için lütfen bu konuda bölümü aramayınız. Kontenjanlar özel isteğe göre açılmamaktadır. Kontenjanların dolmasına bağlı olarak bu derslerin kontenjanları gün içinde rastgele zamanlarda artırılacaktır. Lütfen kontenjan artırımını bekleyiniz.

Sosyal Seçmeli I dersi fakültemiz içerisindeki diğer bölümlerden de seçilebilecektir.

(3) Mühendislik Tasarımı Dersi Hakkında

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı GÜZ Döneminde “Mühendislik Çözümlemeleri” dersini alan öğrenciler Güz Döneminde hangi öğretim Üyesinden “Mühendislik Çözümlemeleri” dersini aldılarsa (Güz dönemindeki dersten kalsalar dahi), Bahar Döneminde de aynı öğretim üyesine ait “Mühendislik Tasarımı” ve “Mühendislik Projesi” dersini seçmek zorundadır. Aksi halde ders onayı verilmeyecektir.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Döneminde “Mühendislik Çözümlemeleri” dersini seçmek isteyen ÇAPRAZA kalan bölümümüz öğrencileri için hazırlanan duyuruya ulaşmak için tıklayınız. 

2019 yılı ve sonrası girişli öğrencilerden, ilk dört döneminden başarısız veya almadığı dersi/dersleri olan öğrenciler, Tasarım ve Proje derslerini alamazlar.

(4) Birinci Sınıf Öğrencilerinin Kayıtları Hakkında

Birinci sınıf öğrencileri de ders kayıtlarını yapacaklardır. Birinci sınıf öğrencileri, öğrenci bilgi sisteminin bahar döneminde kendilerine sunulan tüm dersleri (muaf oldukları ders var ise hariç olmak üzere) almak zorundadırlar. Derslerinizi seçtikten sonra kesinleştirme işlemini yapmayı unutmayınız. Aksi halde ders kaydı yaptırmamış olursunuz.

(5) Öğrenci Danışmanlıkları

Not: Ders kayıt onayı için öğrencilerin danışmanlarına ulaşmalarına gerek yoktur.  

Öğrenci Numarası

1. Öğretim

2. Öğretim

2022 ile başlayan öğrenciler Arş. Gör. Emre ÖZEL Doç. Dr. İhsan EROZAN

2021 ile başlayan öğrenciler

Arş.Gör.Dr. Özgür Cem IŞIK

Dr.Öğr.Üyesi Abdullah KEÇECİLER

2020 ile başlayan öğrenciler

Prof.Dr. Şafak KIRIŞ

Arş.Gör. Bahadır YÖRÜR

2019 ile başlayan öğrenciler

Dr.Öğr.Üyesi Abdurrahman YILDIZ

Dr.Öğr.Üyesi Kerem CİDDİ

2018 ve öncesi ile başlayan öğrenciler

Arş.Gör. Büşra TUTUMLU

(6) Ders Kontenjanları Hakkında

Kontenjanlar, "Bölüm Yönetimi" tarafından kontrol edilmektedir. Kontenjan artırımı için danışmanlarınıza/bölüm yönetimine mesaj atmayınız ve onları telefonla aramayınız. Hiçbir şekilde kontenjan artırımı mesajlarına cevap verilmeyecektir. Öğrenci taleplerine göre kontenjan artırımı yapılmamaktadır

17 Şubat 2023, Cuma / 987 defa okundu.