Ergonomi Dersi Araştırma Konuları Hakkında

Ergonomi dersi kapsamında hazırlanacak araştırma konu başlıkları ve çeşitli uyarılara ulaşmak için tıklayınızUyarıları mutlaka okuyunuz.

Dersi alan öğrenciler en geç  11.04.2018 Çarşamba günü gruplarını kurarak (tercihen 3 kişilik) ve bu başlıklardan birini seçerek isimlerini ve seçtikleri konuyu Arş.Gör.Emre ÖZEL'e yazdırlamalıdırlar. (Grup kuramayan öğrenciler de en geç bu tarihe kadar, iki veya üç kişilik gruplardaki öğrenciler ile görüşüp uygun görülmesi halinde üçüncü veya dördüncü kişi olarak kendilerini ekletebilirler.). Bu tarihten sonraki konu başvuruları dikkate alınmayacaktır.

Seçim için kalan konular ve seçilebilecek sunum tarihleri için tıklayınız.

Hazırlanan raporların çıktısı sunum öncesi Arş.Gör.Emre ÖZEL'e teslim edilecek ve sunumlar da dersi alan öğrencilerin erişebilmesi için bu adresten grupta yer alan bir kişi tarafından sisteme yüklenecektir. (Sunum dosyasının boyutu vb. nedenlerden ötürü sisteme sunumunuz yüklenemez ise, buradan indireceğiniz pdf dosyasındaki ilgili alanları doldurup, sunum ile beraber dijital ortamda teslim ediniz). Tüm sunumlar en geç 09.05.2018 Çarşamba günü Saat 10:00'a kadar sisteme yüklenmiş veya teslim edilmiş olmalıdır. Aksi takdirde, ilgili grupta yer alan öğrencilerden puan kırılacaktır.

Sisteme yüklenen sunumlara erişmek için tıklayınız. (Sunumlara erişebilmek için gereken şifre ders notları şifresi ile aynıdır). Sisteme sunumuzu form aracılığı ile yükledikten sonra muhakkak bu linkten sunumuzun yüklenip yüklenmediğini kontrol ediniz.

29 Nisan 2018, Pazar / 1227 defa okundu.