Yeni Staj Uygulaması (Önemli)

* 19 Haziran-30 Ağustos 2017 tarihleri arasında stajla ile ilgili bölüm, danışman ve staj komisyon imza işlemleri sadece Salı ve Perşembe günleri 09.00/12.00 ve 13.00/16.00 saatleri arasında yapılacaktır. Mağdur olmamanız için ilgili gün ve saatleri dikkate almanız gerekmektedir. Diğer gün ve saatlerde staj komisyon işlemleri yapılmayacaktır, ancak sekretarya ve öğrenci işleri ile ilgili işlemler yapılabilir.

* Mezun durumunda olan (tüm derslerini tamamlamış sadece staj mülakatları kalmış) öğrencilerin staj mülakatları sadece Salı ve Perşembe günleri yapılmaktadır. Bu öğrencilerin staj mülakatları için ilgili staj sorumlularından randevu alması gerekmektedir. Bu uygulama yaz okulu sonunda ve dönem içinde mezun durumunda olacak öğrenciler için de geçerlidir.

* Mezun durumunda olmayan (ara dönemde okuyan) öğrencilerin staj mülakatları dönem içinde ve staj komisyonun bildireceği tarihlerde yapılmaktadır. Bu nedenle panoları ve bölüm sitesinden yayınlanacak duyuruları takip ediniz.

19 Haziran 2017, Pazartesi / 638 defa okundu.