Stajlarda Ücret Alan Öğrencilerin Dikkatine (Önemli)

Stajlarında ücret alan öğrencilerin yeni staj sigorta formunu ilgili şirkete onaylatmaları gerekmektedir. Yeni staj sigorta formunda "ücret ödenip ödenmeyeceği ile ilgili kısımda" stajerin aldığı ücret ve şirketin onay işlemleri yer almalıdır.

Eğer yeni staj sigorta formunu doldurup şirket onayı olmadan bölüme teslim ettiyseniz bölüm sitesinde verilen yeni staj sigorta formunu doldurup staj yaptığınız şirkete/işletmeye onaylatınız (şirket içerikleri de girmelidir). İlgili formun staja başladığınız sürenin ilk üç günü içinde bölüm sekreterliğine teslim edilmesi gerekmektedir.

Staj Sigorta formunun teslimi, bölüm sekreterliğimize kargo ile olabileceği gibi öğrencinin elden teslimi veya başka kişiler aracılığı ile teslimi suretiyle de olabilir. Faks veya eposta kabul edilmemektedir. Gönderdiğiniz dokümanların bölüm tarafından onaylanacak kısımları, doküman bölüme gelince bölüm tarafından doldurulacaktır. İlgili onaylı staj sigorta formunun bölüm sekreterliğine teslimi öğrencinin sorumluluğundadır. Kayıp vb. durumlarda sorumluluk kabul edilmemektedir.

Stajlarında ücret almayan öğrenciler için böyle bir işlem söz konusu değildir.l

Yukarıdaki açıklamalar sadece bu yaz okulunda ve daha önce başvuru yapmış olan öğrenciler için geçerlidir. İlk defa başvuru yapacak olanların aşağıdaki uyarıyı dikkate alması gerekmektedir. 

Eylül ayından itibaren staj sigorta formunun işletme tarafından onaylatılıp bölüm sekreterliğine elden teslim edilmesi gerekecektir. Aksi halde kargo vb. şekillerde staj sigorta işlemleri yapılmayacaktır.

 

08 Haziran 2017, Perşembe / 1106 defa okundu.